U trendu

FK Partizan: Kupi virtuelnu kartu za pomoć malom Dejanu

BEOGRAD – Fudbalski klub Partizan pozvao je na kupovinu virtuelne ulaznice za meč 19. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, a sav prihod od kupljenih karata ići će za pomoć malom Dejanu Radojčiću.

„Usled pandemije Covid-19 od aprila 2020. godine prisustvo publike na stadionima širom Srbije nije moguće. Kako bi FK Partizan sa svojim navijačima nastavio tradiciju donacija i humanitarne pomoći onima kojima je to potrebno, pozivamo vas da kupite svoju virtuelnu ulaznicu za meč FK Partizan – FK Mladost Lučani i tako pomognemo malom Dejanu Radojčiću koji živi bez oba roditelja sa ozbiljnim zdravstvenim problemima“, stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Kako se navodi, sve što je potrebno je da na sajtu www.ticketline.rs kupite svoju onlajn virtuelnu ulaznicu po sledećim cenama: Tribine: Jug, istok, zapad – 200 dinara i Lože: Istok, zapad – 400 dinara.

„Odštampajte svoju PDF ulaznicu i postavite je na svoj otvoren Instagram profil uz #virtuelnekartafkpartizan. Ako ne možemo fizički da budemo zajedno, ujedinjeni možemo sve!“, navode iz FK Partizan.

Meč između Partizana i Mladosti igra se u sredu od 14 sati na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.