U trendu

Fonjini: Prokleti Englezi, voleo bih da bomba ovde eksplodira

LONDON – Italijanski teniser Fabio Fonjini, koga je danas u 3. kolu Vimbldona pobedio Amerikanac Tenis Sandgren, tokom meča je bio prilično nervozan i u jednom trenutku je na glas prokomentarisao da su „Englezi prokleti“ i da bi želeo da „eksplodira bomba“ na terenima.

Kako javljaju engleski mediji, 12. nosiocu na ovogodišnjem Vimbldonu, tokom današnjeg meča smetale su mnoge stvari, a najviše to što je igrao meč na terenu 14, jednom od manjih terena na Vimbldonu.

“Da li je fer igrati ovde? Prokleti Englezi. Zaista prokleti. Voleo bih da bomba eksplodira u ovom klubu. Bomba bi trebalo ovde da eksplodira”, besneo je Fonjini, preneo je Rojters.

Italijanski teniser, koga je njegov neobuzdani temperament već dva puta koštao isključenja sa gren slemova 2017, kasnije je novinarima rekao da jednostavno nije bio zadovoljan zbog terena na kojem je igrao i da se izvinjava ako je ikoga uvredio.

„Sigurno nisam bio zadovoljan svojim današnjim performansama, zato što sam znao da imam dosta toga da dobijem i da imam dobru priliku da pobedim“, kazao je Fonjini.

„Kažem da mi je žao. Ako se neko oseća uvređenim, kažem da mi je žao. Nema problema“, kazao je Fonjini novinarima.

On je u dvoipočasovnom meču izgubio sa 6:3, 7:6, 6:3 po setovima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.