U trendu

Francuski „Parizijen“ o dolasku navijača PSŽ u Beograd

PARIZ – Francuski list „Parizijen“ objavio je tekst u kojem se unapred „pribojava“ navijačckih incidenata u Beogradu uoči utakmice fudbalera Crvene zvezde i Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Kako se navodi, biće to treći put da neki francuski tim gostuje u Beogradu nakon tragičnog slučaja i ubistva Brisa Tatona, ali prvi put da će u glavnom gradu Srbije biti veća grupa od 500 navijača.

Prilikom prethodna dva duela, protiv Rena 2011. i Bordoa 2012. godine, skoro da nije bilo navijača francuskih timova, pa nije ni moglo da bude problema, a ovaj put je drugačije, s obzirom da je u Parizu pre dva meseca došlo do sukoba posle prve utakmice.

Prema izvorima lista, navijači iz Pariza doći će sa tri aviona, a uopšte neće ići u centar Beograda, nego će direktno sa aerodroma „Nikola Tesla“ otiči na stadion.

Utakmica 6. kola C grupe Lige šampiona igra se u utorak od 21 sata, a ima ogroman rezultatski značaj, jer bi PSŽ u slučaju poraza ispao iz naredne runde Lige šampiona, a Zvezda bi, kao treća u grupi, išla u Ligu Evrope.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.