U trendu

FS S spasao Slogu, novi dresovi i oprema stigli u Kraljevo

KRALJEVO – Zahvaljujući brzoj reakciji Fudbalskog saveza Srbije (FS S) fudbaleri Sloge iz Kraljeva nastavili su sa treninzima i spremno će dočekati nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije, uprkos tome što su pre par dana iz klupskih prostorija nepoznati počinioci ukrali dresove prvog tima, deo opreme mlađih kategorija, fudbalske lopte, računar i štampač.

Na inicijativu prvog čoveka srpskog fudbala Slaviše Kokeze i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, tokom vikenda je iz SC FS S u Staroj Pazovi poslata kompletna garnitura opreme na adresu kraljevačkog prvoligaša, kao i neophodan broj fudbalskih lopti za nesmetani rad i pripremu prve utakmice protiv Radničkog iz Pirota.

„Nemam reči kojima želim da se zahvalim rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije. Pokazali su još jednom da vode računa o svim klubovima i da znaju u svakom trenutku kako da reše određene probleme. Momci su ponovo na terenu, rade punom parom i jedva čekaju početak prvenstva. Niko više ne priča o nemilom događaju, svima su misli usmerene na utakmicu sa Radničkim i želja nam je da pobedom već na startu stavimo do znanja da nećemo tako lako odustati od borbe za opstanak u prvoligaškoj konkurenciji“, rekao je Tanjugu predsednik Sloge iz Kraljeva Aleksandar Mijatović, koji je napomenuo da se u jednom trenutku razmišljalo o zahtevu za odlaganje utakmice protiv kluba iz Pirota.

„Našli smo se u bezizlaznoj situaciji. Lopovi zaista nisu imali milosti i odneli su sve ono što jednom fudbalskom klubu treba da bi odigrao zvaničnu prvenstvenu utakmicu. Ugrožen je i rad naših mlađih selekcija, svi smo bili u šoku kada smo tog jutra zatekli opustošene prostorije na našem stadionu. Reakcija Saveza je bila ekspresna, obezbedili su nam uslove za normalan rad i nema razloga da odlažemo utakmicu. Naravno, velika zahvalnost i Zajednici klubova Super i Prve lige koji su takođe pokazali razumevanje i odmah priskočili u pomoć“, konstatovao je Mijatović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.