U trendu

Fudbaleri PSŽ-a se verbalno sukobili sa sportskim direktorom Kamposom

PARIZ – Fudbaleri Pari Sen Žermena verbalno su se sukobili sa sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom posle poraza od Monaka u 23. kolu francuskog prvenstva, prenosi „Ekip“.

Francuski mediji podsećaju da je PSŽ od početka godine zabeležio tri poraza i remi na sedam utakmica u francuskom prvenstvu, a eliminisan je u nacionalnom Kupu od Olimpika iz Marseja.

PSŽ je sinoć izgubio od Monaka (3:1) u 23. kolu nacionalnog prvenstva, a „Ekip“ tvrdi da je ovaj poraz pokazao da ima dosta trzavica u ekipi.

Ovaj ugledni francuski list piše da je došlo do burne rasprave između nekih igrača i sportskog direktora kluba, koji je fudbalere kritikovao zbog nedostatka agresivnosti.

„Ova primedba se nije dopala Nejmaru i Markinjošu. Dve strane su ušle u verbalni sukob, koji je iznenadio sve u klubu. Nejmar je protiv Monaka igrao 90 minuta, a tokom meča je bio nervozan, jer je tokom utakmice gunđao i psovao. Čak je bio oštar i prema nekim saigračima. Na kraju su Kamposove kritike bile kap, koja je prelila čašu“, navodi „Ekip“.

Francuski mediji navode da su čelnici kluba želeli da ovaj sukob ne izađe u javnost, ali je priča došla do „Ekipa“.

„Najvažnije je da ostanemo jedinstveni. Uprkos svemu onome što se dešava i što kažemo jedni drugima“, rekao je fudbaler PSŽ-a Presnel Kimpembe.

Na društvenim mrežama se oglasio i Kilijan Mbape.

„Najbitnije je da ostanemo jaki i ujedinjeni“, poručio je Mbape.

PSŽ će u utorak dočekati ekipu Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.