U trendu

Fudbaleri Srbije imaće večeras podršku više od 150 mališana iz Gnjilana

BEOGRAD – Više od 150 dečaka i devojčica iz kosovsko-pomoravskog okruga bodriće večeras fudbalere Srbije na meču protiv Litvanije u prvom kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj, saopšteno je iz FŠ.

IZ FŠ navode da se očekuje da će reprezentativci i selektor Srbije Dragan Stojković večeras imati podršku više od 20.000 navijača sa tribina stadiona „Rajko Mitić“.

„Među onima koji su prešli dug put kako bi bodrili naš najbolji nacionalni tim su i mališani iz kosovsko-pomoravskog okruga Kosova i Metohije. Više od 150 dečaka i devojčica biće smešteno na istočnoj tribini našeg najvećeg stadiona u nadi da će se radovati pobedi Srbije i osvajanju prva tri boda“, naveo je FŠ.

„Našim orlovima, selektoru Stojkoviću, stručnom štabu, kao i rukovodstvu, predsedniku Draganu Džajiću, potpredsedniku Branislavu Nedimoviću i ostalima u ime svih koji dolaze večeras iz naše južne pokrajine, mnogo sreće večeras i u kompletnim kvalifikacijama, poželeo je Nenad Vlajković, član Privremenog organa opštine Gnjilane uz najiskrenuju želju da će se svi zajedno barem još jednom videti krajem godine i proslaviti odlazak na EP u Nemačkoj“, saopšteno je iz FŠ.

Dolazak dece na utakmicu obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Utakmica između Srbije i Litvanije biće odigrana večeras od 20.45 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.