U trendu

Gajić: Posebna čast je kad vas Piksi pozove u reprezentaciju

BEOGRAD – Presrećan sam i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će biti pozvan u reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest, rekao je desni bek Crvene zvezde Milan Gajić.

“ Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu“, izjavio je Gajić za klupski sajt.

Član šampionskog tima sa Novog Zelanda podsetio je da je u mlađim kategorijama igrao i na Evropskom i na Svetskom prvenstvu.

„Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno znatno je veća odgovornost igrati za „A“ selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru“, istakao je Gajić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.