U trendu

Galijani: Ćavijeva majka nije dala da ga dovedem u Milan

MONCA – Predsednik fudbalskog kluba Monca Adrijano Galijani izjavio je danas za italijanski Skaj da je imao dogovorenu saradnju sa legendarnim vezistom Barselone i španske reprezentacije Ćavijem, ali da je transfer stopirala njegova majka.

Galijani je te 1998. godine, kada je pokušao da dovede Španca, bio sportski direktor Milana na čijem čelu je tada bio Silvio Berluskoni.

Sada je Berluskoni vlasnik Monce, a Galijani glavni operativac novog člana Serije A.

„U petak će biti promocija Sensija, koji dolazi kao pozajmljeni igrač Intera. Ostali su još samo medicinski pregledi koje treba da obavi pre promocije, ali tu ne bi trebalo da bude problema…Smatram da će to biti puka formalnost. On je sjajan igrač. Tako sam pokušao da dobijem i Ćavija još 1998. godine, kada je bio tinejdžer. Zapravo je i potpisao za nas, ali kako mu majka nije dozvolila da ide tako daleko, transfer je propao“, izjavio je Galijani za Skaj.

Ćavi Ernandes, koji je sada trener Barselone, karijeru je počeo u katalonskom klubu za koji je nastupao do 2015. Tada je prešao u Al Sad iz Katara u kom je 2019. završio igračku, ali započeo trenersku karijeru.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar