U trendu

Grof nezadovoljan pisanjem medija

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović opet je bio nezadovoljan pisanjem medija, posle remija sa Ludogorecom (2:2), a pred duel sa Metalcem u Superligi, u petak od 20 sati, prenose sportski mediji.

Kada se piše pozitivno, onda se „previše diže euforija“, kada ima kritike, onda je „sve mračno“. Božoviću nije po volji, pa je negodovao pred susret sa Milanovčanima.

„Čeka nas težak meč, prošle god jedva smo pobedili golom u 80. minutu. Biće teško, pobedili su Borac, imali dobru atmosferu, hoćemo da ih savladamo i napravimo i mi dobru atmosferu Objektivno, verovatno je svima u glavi naša evropska utakmica. Jedva smo bod izvukli prošle nedelje, teško je zbog dva fronta, ali moramo da se navikavamo. Već vidim da se piše ko će biti rival u četvrtom kolu, a mi nismo treće prošli. Negativno je kad se piše o tome, a nije se desilo. Mediji su kao i do sada negativni, 90 posto medija želi da bude katastrofe. Nadam se da će im posle Metalca i Ludogoreca biti loše“, poručio je Božović.

On ističe da će biti promena u odnosu na sastav koji je nastupio u Razgradu: „Promenićemo ekipu, neće igrati svi protiv Metalca, zavisi od toga kako se ko oseća. Moramo da se privikavamo na sve, imamo veliki broj igrača, ljubimci novinara Plavšić i Petković, za koje se mnogi pitaju zašto ih nema, igraće. Dobro je kad su igrači ljuti, a trener ne“, rekao je Zvezdin trener u svom stilu.

Strateg srpskog šampiona je imao i zanimljiv stav o Vijeiri: „Ne znam kako je Ugo podneo što nije igrao, trudim se da budem pošten, ko trenira i igra kako treba, ne brine. Njegova stvar kako se oseća, daleko je od onoga što je bio. Oseća se zapostavljeno ali nema minulog rada, samo novog dokazivanja“, kaže Božović.

On je na kraju na zanimljiv način uporedio dvojicu novajlija: „Muče ima bolji karakter od Ruiza ali verujem da će pokazati obojica da su velika pojačanja“, završio je Miodrag Božović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar