U trendu

Grof: Ništa nije rešeno, i dalje su šanse 50:50

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović žali što je njegov tim naivno primio drugi gol za konačnih 2:2 u Razgradu protiv Ludogoreca, javljaju beogradski sportski mediji.

„Teška utakmica, Ludogorec je izvanredna ekipa. Nismo igrali dobro u prvom delu, nije nam odgovarala ni ovako brza podloga, trebalo je vremena da se priviknemo. Posle smo dali dva gola i šteta što smo primili onaj u finišu“, bio je prvi komentar Božovića posle utakmice.

Zvezdin strateg smatra da su šanse za prolaz dalje podjednake:

„Ništa nije rešeno, i dalje su šanse 50-50“.

Grof je otkrio šta je igračima rekao između dva poluvremena.

„Na poluvremenu sam rekao da probaju da igraju našu igru, bez obzira što nam nije išla pas igra, po cenu i da izgubimo“.

Crveno-beli su u Razgradu imali podršku nekoliko stotina navijača, a u revanšu u Beogradu biće ih nekoliko desetina hiljada.

„Naši navijači biće naša velika snaga u revanšu. Nas nije lako pobediti kad bude njih 40.000“, zaključio je Miodrag Božović.

Trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev rekao je da njegova ekipa pima velike šanse u revanšu, kao i to da se ne plaši velikog broja navijača i podrške srpskom klubu u Beogradu.

„Moji igrači su pokazali dozu nervoze, opravdano jer je ulog veliki. Publika u Beogradu neće biti problem jer je većina naših igrača igralo pred tolikim brojem navijača“, rekao je Dermendžijev.

On je dodao da su dva gola u gostima velika prednost Zvezde, ali da je Ludogorec spreman za revanš i da se nada da će taj tim proći u narednu rundu.

„Prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro i propustili izgledne šanse da damo još koji gol. Brzo smo primili gol u drugom, koji nas je poremetio. Mislim da je aktivan rezultat i da imamo velike šanse u revanšu“, kazao je Dermendžijev.

On je ocenio da će taktički spremnija ekipa izaći kao pobednik dvomeča, a istakao je da je njegov tim spreman i da je uveren da će dobro odigrati u revanšu.Prema njegovim rečima, u prvoj utakmici nije bilo iznenađenja.

„Zvezda nije uspela da nas iznenadi, kao što mi nismo uspeli da iznenadimo nju. To je veliki klub sa velikom istorijom i izuzetnim trenerom Miodragom Božovićem, koji je uspeo da totalno preporodi ekipu“, rekao je Dermendžijev.

Ludogorec će zbog duela sa Zvezdom propustiti prvo kolo prvenstva Bugarske, a trener tog tima je kazao da to nije dobro za ekipu jer se kroz utakmice uigrava tim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.