U trendu

Grujić i Maksimović: Sad složnije i jače nego ikad

DOHA – Kada nas je okupio juče „na centru“ uoči treninga, selektor nam je rekao da nema gledanja unazad i da sada moramo da budemo jači i složniji nego ikad, izjavio je srpski fudbalski reprezentativac Marko Grujić.

„Posle poraza se teško spava, ujutro su osećanja pomešana, ali svaki naredni dan se okreće novi list, nema osvrtanja nazad“, rekao je Grujić na konferenciji za medije i dodao da je spreman da zameni Sergeja Milinkovića-Savića, ukoliko fudbaler Lacija ne bude bio spreman.

Uz Grujića na konferenciji za medije bio je i Nemanja Maksimović, još jedan član šampionskog tima sa Novog Zelanda, kada su takođe izgubili prvu utakmicu, a potom stigli do titule.

„Znali smo da treba da ostanemo zajedno, budemo tim i posle smo smo sve pobedili i postali prvaci sveta. Isto je i sada, ali daćeno sve od sebe da pobedimo Kamerun i Švajcarsku i prođemo dalje“, istakao je Maksimović.

Grujić se nadovezao na reči saigrača i naglasio da kad ekipa ima kvalitet, hemiju, uvek se sve vrati.

„Tako je bilo na Novom Zelandu, pokazali smo kada je važno da možemo, i protiv Portugala u Lisabonu i Norveške u Oslu“, rekao je fudbaler Porta.

Dvojica srpskih ofanzivaca složili su se da Srbija protiv Kameruna ne sme da uđe u „fizičku borbu“ i najavili da će se presudna borba voditi na sredini terena.

„Izdvojio bih Angisu iz Napolija, sjajan je igrač, najvažnije je da uzmemo loptu“, naveo je Grujić.

„Kamerun ima kvalitet, čim je na Mundijalu, ali verujem da možemo da nametnemo naš ritam i osvojimo bodove“, poručio je Maksimović.

Izveštač agencije AP izašao je iz sportskih okvira i postavio pitanje srpskim reprezentativcima da prokomentarišu izjave zvaničnika tzv.Kosova o zastavi „Nema predaje“ u svlačionici Srbije uoči meča protiv Brazila, ali portparol FS S Milan Vuković nije dozvolio priču na tu temu, u skladu sa pravilnicima FIFA.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar