U trendu

Humels upozoren posle skoka sa balkona u bazen (VIDEO)

Čelnik nemačke fudbalske reprezentacije podsetio je danas reprezentativca Matsa Humelsa na odgovornost, nakon što je igrač Bajerna iz Minhena sa balkona skočio u bazen.

Humels je početkom nedelje na društvene mreže postavio video snimak kako sa ivice balkona skače u bazen, uz haštag „ne pokušavajte ovo kod kuće“.

Generalni menadžer reprezentacije Oliver Birhof rekao je „da bi bilo mnogo gore da je Humels skočio na glavu“.

„Inače nismo policija za društvene mreže naših reprezentativaca kada ne igraju, ali jednostavno moramo da ih podsetimo da sve što kažu i urade mora da bude za primer“, rekao je Birhof.

Humels se sa reprezentacijom Nemačke priprema za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Češke 1. septembra u Pragu i tri dana u Kajzerslauternu protiv Norveške.

Nemačka je prva na tabeli sa svih 18 bodova u Grupi C, Severna Irska je druga sa 13, a Češka ima devet bodova. Azerbejdžan je četvrti sa sedam bodova, Norveška ima četiri, a San Marino je na poslednjem mestu bez bodova.

DFB team management is set to give Mats Hummels a warning after he posted a video of him jumping off a balcony into a swimming pool [AFP] pic.twitter.com/QJOZhlFVhA— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) August 30, 2017

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.