Ibru privlači MLS, upoređuje svoje telo sa automobilom

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da ga privlači igranje u američkoj MLS ligi i ocenio da njegove godine nisu problem, uporedivši svoje telo sa automobilom.

Švedski napadač, nekadašnji igrač Milana i Barselone, često je povezivan sa odlaskom u SAD. On sam je rekao da ga to privlači, ali da „mora da postoji ozbiljan projekat“.

„Sve van fudbala me sada zanima više nego ranije. Ranije sam dobijao ponude i odbijao ih bez razmišljanja jer bi se uskoro pojavljivale nove. Za sada i dalje lopta odlučuje. MLS me privlači, ali mora postojati ozbiljan projekat sa druge strane…Sve može da se desi. Osećam se dobro i igram dobro, ali ko zna šta će biti za šest meseci“, rekao je Ibrahimović za dnevnik Gazeto delo sport, a preneo specijalizovani sajt Fudbal italija (Football-italia).

On je nedavno napunio 34 godine, ali i dalje igra odlično.

„U dobroj sam formi za sada, i dok god osećam da mogu da doprinesem nečemu na terenu, nastaviću da igram. Moje telo je kao automobil: što ga više voziš, ono bolje ide. Moje godine mi ne govore da treba da prestanem da igram“, rekao je Ibrahimović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.