U trendu

Inter i Milan ubedljivi, gol Ljajića

Fudbaleri Intera pobedili su večeras na svom terenu ekipu Fiorentine sa 3:0 u prvom kolu italijanske Serije A, a istim rezultatom slavio je i Milan na gostovanju Krotoneu.

Ekipa Intera je praktično posle 15 minuta igre rešila pitanje pobednika, pošto je golovima Maura Ikardija u šestom iz jedanaesterca i 15. minutu povela sa 2:0. Trijumf domaće ekipe potvrdio je Ivan Perišić pogotkom u 79. minutu.

Milan je sva tri gola u pobedi nad Krotoneom postigao u prvom poluvremenu. Frank Kesi je započeo seriju u šestom minutu pogotkom iz penala, u 18. je gol postigao i Patrik Katron, a konačnih 3:0 postavio je Suso šest minuta kasnije.

Fudbaleri Bolonje i Torina odigrali su nerešeno 1:1.

Federiko di Frančesko je doveo Bolonju u vodjstvo u 27. minutu, a izjendačenje Torinu je doneo sjajnim golom srpski fudbaler Adem Ljajić u 34. minutu.

Sampdorija je na svom terenu pobedila novajliju u Seriji A, ekipu Beneventa, sa 2:1. Za razliku od Beneventa, ekipa SPAL iz Ferare je dobro počela nastup u najjačoj italijanskoj ligi pošto je odigrala 0:0 sa Laciom u Rimu.

Golova nije bilo ni na utakmici Sasuola i Djenove, dok je Kjevo slavio protiv Udinezea u gostima sa 2:1.

Ranije danas Roma je golom Aleksandra Kolarova pobedila Atalantu u gostima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar