Isplivao snimak: Mesija seksualno uznemiravali ispred kamera (video)

Španski list Marka objavio je u nedelju zaista bizarni snimak koji datira iz 2005. godine, a na kojoj se može videti kako Lionela Mesija domaćini emisije ‘No hay 2 sin 3’ otvoreno seksualno uznemiravaju, hvataju za zadnjicu, pa čak i pipkaju za polni organ.

Jednom od najboljih fudbalera svih vremena tada je bilo samo 18 godina, a iako ni u jednom trenutku nije digao glas i protestvovao protiv takvog ponašanja, snimak jasno dočarava da mu je i te kako bilo neprijatno i da takvo nastranje na njegove intimne delove tela nije smatrao duhovitim.

Verovatno je Mesi u tome trenutku sam sebe tešio da je sve to samo šala budući da je emisija bila humorističkog karaktera, ali je teško zamisliti da bi Argentinac takvo ponašanje danas dopustio.

Inače, šou ‘No hay 2 sin 3’ prikazivan je samo tri sezone na argentinskom Kanalu 9, a Mesi je u emisiju bio pozvan kao gost budući da je upravo tih meseci s Barselonom potpisao svoj prvi seniorski ugovor.

Izuzmemo li hvatanje za zadnjicu prilikom njegova ulaska u studio (3:40), jedan od gorih trenutaka u emisiji videćete na 5:40.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.