U trendu

Ivanović: Biće nam potrebna želja koju su pokazali momci iz Železnika

BEOGRAD – Mladi momci iz ekipe FMP-a su jako talentovani, čestitam im na ambiciji i želji sa kojom su igrali, to svaka ekipa mora da ima, to će nama biti potrebno u utakmicama koje slede, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović posle pobede u Železniku (99:84) u utakmici ABA lige.

„Čestitam im na tom žaru i na toj ambiciji sa kojom igraju utakmice. Svi igrači sa naše strane pokušali da daju svoj maksimum nije lako, pokušao sam da dam svim igračima da malo odmore i igraju zavisno od njihovog stanja“, rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao i poziciju Fakunda Kampaca.

„Imamo još mesec dana da Kampaco uđe u formu, igra jednu nedeljno, momci imaju svoj ritam, moraćemo da radimo što bolje da uđe u ritam I zapravo, nije mesec već dve nedelje do potpunog povratka Kampaca“ rekao je trener Ivanović na konferenciji za medije i dodao da Dalibor Ilić koristi svaku šansu koja mu se ukaže i da će dobijati sve veću i veću šansu u nastavku sezone.

Ekipa Zvezde u ponedeljak u jutarnjim časovima putuje u Italiju na utakmice duplog kola Evrolige sa Virtusom i Armanijem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar