U trendu

Jeziv start: Velšani slomili nogu kapitenu Irske (uznemirujuć video)

U remiju bez pogodaka, 21 minut pre kraja utakmice Velšanin Nil Tejlor je oštro uleteo u noge 28-godišnjeg defanzivca Republike Irske, inače člana Everttona, prenose sportski mediji.

https://twitter.com/Smartass64/status/845389070377340930

Kolmenovi saigrači su panično pozivali pomoć, jer im je bilo jasno da je potklolenica pukla. Irac Šejn Long je prvi dotrčao i zagrlio kolegu, tako ga zaštitivši od gledanja ka jezivom mestu preloma.

Medicinsko osoblje je, uz davanje kiseonika šokiranom fudbaleru, brzo organizovalo prevoz do bolnice, a Nil Tejlor, koji je isključen zbog ovog brutalnog starta, na putu ka svlačionici uputio je izvinjenje pomoćnom treneru u stručnom štabu Republike Irske, legendarnom Roju Kinu.

„Ovo, očigledno, nije bio najbolji klizeći start na svetu. Ja ga, na sreću ili nesreću, nisam najbolje video. Šejmusa smo poslali u bolnicu, video sam ga samo na kratko prilikom transporta i… mogu da vam kažem da nije delovao dobro. Nadam se, iskreno, brzom oporavku. Nadam se da će se on, kao pravi borac, vratiti još jači“, rekao je selektor Republike Irske, Martin O’Nil.

Snimak koji je pred vama sadrži uznemirujući sadržaj i ne preporučuje se maloletnim osobama, kao i onima kojima bi moglo da pozli usled zabeležene scene preloma noge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar