U trendu

Kahvić het-trikom otvorio Kup prijateljstva

ZLATIBOR – Fudbalski turnir za igrače do 19 godina pod zaivom Kup prijateljstva i koji je okupio 12 najboljih timova iz regiona bivše Jugoslavije počeo je danas na Zlatiboru.
Prvi dan turnira obeležio je snažni napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić koji je postigao het-trik u meču protiv OFK Titograd u kome su crveno-beli zabeležili ubedljivu pobedu – 4:0. Kahvić je bio strelac prva tri gola, da bi konačan rezultat postavio Zvezdin kapiten Knežević.

Partizan je na startu igrao nerešeno sa Akademijom Pandev 1:1. Makednoski predstavnik je došao u vođstvo preko Krstevskog, a bod Partizanu doneo je Stjepanović.

Pobede u prvom kolu još su ostvarile ekipe Slobode iz Tuzle i Spartaka iz Subotice. Tuzlanska Sloboda bila je bolja od Slobode iz Užica 1:0, dok je Spartak nadigrao banjalučki Borac 3:1.

Rezultati – prvo kolo: Partizan – Akademija Pandev 1:1 (43. Stjepanović – 33. Krstevski), Crvena zvezda – OFK Titograd 4:0 (19, 41, 45. Kahvić, 51. Knežević), Borac Banja Luka – Spartak Subotica 1:3 (60. Pušić – 2. Janković, 23. Andrić, 26. Rac), Sloboda Tuzla- Sloboda Užice 1:0 (3. Draškić autogol).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.