U trendu

Kanga ponovo u Zvezdi: Cilj je liga šampiona

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga rekao je danas da se u redove crveno-belih vratio zbog dobrih odnosa sa ljudima iz kluba i zbog projekta koji mu je predstavljen i istakao da su ciljevi u narednoj sezoni titula i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja.

„Zadovoljan sam što sam ponovo tu. Vratio sam se zbog dobrih odnosa sa ljudima iz kluba, kao i zbog ambicija koje su mi nagovestili pri razgovorima. Trudiću se da doprinesem što više mogu. Poznati su mi svi ciljevi koje sa sobom nosi dres Crvene zvezde, a mislim da moje iskustvo može da bude važan faktor na putu do njihovog ostvarivanja. Spreman sam“, rekao je Kanga na predstavljanju na stadionu „Rajko Mitić“.

Kanga se u Zvezdu vratio iz Spartke iz Praga, a sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor.

„Nisam imao mnogo prilike da razgovaram sa (trenerom Dejanom) Stankovićem, s obzirom da sam tek juče došao. Kao igrač, ostvarivao je velike rezultate i uspehe, a kao trener, čini se da bi to mogao da ponovi. Imaćemo priliku da se bolje upoznamo“, rekao je Kanga.

„Što se ekipe tiče, imamo dosta mladih igrača. Nadam se da ćemo kroz dobar rad uspeti da ostvarimo rezultate i ispunimo ciljeve, a to su titula i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja“, istakao je on.

Kanga, koji je u prethodnom mandatu u Zvezdi odigrao 59 utakmica i postigao 13 golova, zadužio dres sa brojem 8 koji je do sada nosio Marko Ivanić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar