U trendu

Kaucija za Ronaldinja ipak plaćena iz Barselone, svi sumnjaju na jednog čoveka

Legendari Brazilac Ronaldinjo i njegov brat su juče izašli na slobodu. Doduše, ne potpunu jer se i dalje nalaze u kućnom, bolje rečeno hotelskom pritvoru, ali barem više ne dele ćelije sa opakim kriminalcima u Paragvaju.

Mnogi su se zapitali kako to da Ronaldinjo odjednom ima novca kada je bankrotirao, duguje novac Brazilu i u jednom momentu imao šest evra na računu… Odjednom je imao da plati 1,6 miliona evra. Kako?

Argentinski TNT je objavio da Ronaldinjo nema novca, sve mu je zaplenjeno, ali oni sumnjaju da je sklonio negde sredstva, jer je pre nekoliko meseci u strahu od zaplene ispraznio sve račune.

Međutim, pitanje je da li je Ronaldinjo povukao taj skriveni novac, ako ga ima, ili je neko drugi uplatio, a TNT je objavio, pozivajući se na izvore iz Paragvaja, da je novac uplaćen sa računa u Barseloni.

Odmah su krenule pretpostavke ko bi to mogao biti i ozbiljno se „sumnja“ na bivšeg saigrača Lea Mesija, ili možda na sam klub iz Barselone. Ništa to ne bi bilo ni čudno s obzirom na to da je Ronaldinjo igrao pet godina, a da su Mesi i on bili saigrači u prvom timu od 2006. do 2008.

Ako Ronaldinjo pobegne, taj novac za kauciju pripada državi Paragvaj, ali Brazilac nema nameru da beži već čeka suđenje u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Asunsionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.