U trendu

Kazemiro: Imamo igrače koji mogu da zamene Nejmara u ekipi

Brazilski fudbalski reprezentativac Kazemiro rekao je danas da će biti teško bez Nejmara na terenu, ali da u ekipi ima mnogo kvalitetnih igrača koji na pravi način mogu da ga zamene.

„Pričamo o jednom od najboljih igrača na svetu. Teško je pronaći nekoga koji je na tom nivou. Ali, imamo mnogo kvalitetnih igrača u našem timu koji mogu da obave dobar posao i zamene ga“, rekao je Kazemiro.

Nejmar je povredio skočni zglob desne noge u četvrtak tokom utakmice protiv Srbije u prvom kolu na Svetskom prvenstvu i popustiće duel protiv Švajcarske u ponedeljak od 17 časova.

Selektor petostrukog svetskog šampiona Tite doveo je u Katar devetoricu napadača, ali bi Nejmara mogao da zameni i neki od igrača sredine terena. Kao zamena za Nejmara u timu bi mogao da bude Rodrigo, ali bi u igru mogli i dodatni vezni igrači Fred ili Bruno Gimaraes.

Takodje, na raspolaganju je i ofanzivni vezni igrač Everton Ribeiro, dok su od napadača tu i Gabrijel Žezus, Pedro, Antoni i Gabrijel Martineli.

U ekipi protiv Švajcarske neće biti ni Danila, koji je u duelu sa Srbijom istegao skočni zglob. Danila bi trebalo da zameni Danijel Alves, a moguće i Eder Militao.

Nejmara je srpski tim ozbiljno čuvao od početka, fauliran je devet puta tokom utakmice, što je više nego bilo koji drugi igrač u utakmicama prvog kola na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kazemiro je branio Nejmara od napada koje je dobio na društvenim mrežama od pojedinih brazilskih navijača.

„Šteta, ali ima loših ljudi koji drugima žele najgore. Nejmar ima veliko srce. On to ne zaslužuje“, naveo je Kazemiro.

Nejmar je drugi najbolji strelac u istoriji brazilske reprezentacije sa 75 golova, dva manje od rekordera Pelea.

On i Danilo su danas išli na fizioterapiju, Antoni se nije dobro osećao i nije trenirao, dok je ostatak ekipe normalno trenirao.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar