U trendu

Kazins vodio Nju Orleans do pobede, 10 poena Bogdanovića

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su prošle noći ekipu Sakramenta sa 114:106 u NBA ligi, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je u poraženom timu postigao 10 poena.   

U pobedi Pelikansa nad Sakramentom dominirao je bivši igrač Kingsa Demarkus Kazins koji je postigao 41 poen i upisao 23 skoka. Njega je najbolje pratio Džru Holidej sa 20 poena.

Dearon Foks je bio najefikasniji u ekipi Sakramenta sa 14 poena, dok je poen manje ubacio Zek Rendolf. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme je upisao 10 poena, četiri asistencije i dva skoka.

Ovo je Kingsima bio četvrti poraz u pet mečeva.

Košarkaši Los Andjeles klipersa slavili su protiv Portlanda sa 104:103.

Blejk Grifin je postigao trojku u poslednjoj sekundi meča protiv Portlanda, pa su Klipersi i dalje neporaženi u novoj sezoni NBA lige – imaju četiri pobede u isto toliko mečeva. Grifin je meč završio sa 25 poena, od čega je 16 postigao u poslednjoj četvrtini.

U pobedničkom timu istakli su se i Danilo Galinari i Ostin Rivers sa po 16 postignutih poena. Srpski košarkaš Miloš Teodosić nije bio u timu Klipersa zbog povrede.

U poraženom timu najefikasniji je bio Demijen Lilard sa 25 poena.

Košarkaši Bostona slavili su protiv Milvokija sa 96:89.

Najzaslužniji za pobedu Seltiksa bio je Al Horford sa 27 poena i devet skokova, dok je Kajri Irving dodao 24 poena i sedam asistencija. U redovima Milvokija najbolji je bio Janis Adetokunbo sa 28 poena.

Košarkaši Čikaga su pobedili Atlantu sa 91:86 i tako upisali prvu pobedu u novoj sezoni NBA lige. Memfis je bio bolji od Dalasa sa 96:91, a najzaslužniji za taj trijumf bio je Mark Gasol sa 25 poena i 13 skokova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.