U trendu

Keš o Šarapovoj: Bravo Francuzi, varalicama – ništa!

Legendarni teniser Pet Keš osvrnuo se na potez organizatora Rolan Garosa koji su odbili da Ruskinji Mariji Šarapovoj na osnovu imena i slave daju specijalnu pozivnicu za ovogodišnji turnir.

Keš je pozdravio odluku organizatora i nada se da će isto postupiti i organizatori Vimbldona.

„Svaka čast Francuskoj teniskoj federaciji, mislim da je to potpuno ispravna odluka. Ona sigurno ne bi trebalo da bude povlašćena činjenice da je uhvaćena kako se dopinguje. Nadam se da će i Vimbldon ostati snažan i reći: ‘Ne, izvini, moraš da prođeš kvalifikacije ako želiš da igraš’. Ol Ingland klub treba da zauzme takav stav da neće nagrađivati varalice“, rekao je slavni Australijanac.

Marija Šarapova ispala je u drugom kolu Rima i neće moći da igra kvalifikacije za Vimbldon pa je jedini način da učestvuje da dobije upravo specijalnu pozivnicu.

1 komentar
  1. Viktor Rotmiler

    Marija Sarapova je za teniski sport ono,sto je Isus Hristos za Hriscanstvo. Mariju treba pozivati na sva velika takmicenja,bez obzira da li je igrala kvalifikacije,ili ne.Rolan Garos,Vimbldon…bez njenog ucesca,gubi na kvalitetu,gubi na interesu kod posetioca turnira.Sarapova jeBoginja tog belog sporta.Svako takmicenje u kome i ona ucestvuje,praznik je za oci i dusu.Bez njenog ucesca,to je dosadno,monotono provedeno . vreme. Sarapova je Bozji dar,nama ljudima.Ne lisavajte nas Nje,nase Kraljice tenisa i zenske lepote i sarma.!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike