U trendu

Kirjos ponovo besneo: Urlao na sudiju, psovao publiku i – krvario (foto, video)

Loš dečko “belog sporta” Nik Kirjos pobedio je Stena Vavrinku(7:5 6:7 6:4) u četvrtfinalu turnira u Akapulku, a kontroverzni Australijnac je, pored bitke sa švajcarskim teniserom, borbu vodio i sa publikom.

Tokom medicinskog tajm-auta kojeg je zatražio Kirjos, publika mu je glasno zviždala na šta je problematični teniser odmah odgovorio.

– Koji vam je k****?! Šta je sa ovim je*enim svetom?! Šaka mi krvari, šta hoćete koji k**** od mene?! Neverovatno!- govorio je bez dlake na jeziku teniser koji je kolo ranije na senzacionalan način pobedio Rafaela Nadala.

Nik nije poštedio ni sudiju Damijana Štajnera, koji ga je opomenuo zbog ponašanja.

– Nemoj to da mi govoriš! To je čisto s****! Juče me je Rafa usporovao pred svaki servis, nahuškao je publiku protiv mene. Ne pričaj tako sa mnom, čoveče, ne govori mi više ta s****! – ponovo je bio direktan teniski skandal majstor.

Ovo nije prvi incidentan meč Nika Kirjosa i Stena Vavrinke. Pre četiri godine u Montrealu australijski teniser je u sred meča dobacio starijem kolegi da je njegov prijatelj Tanasi Kokanikas imao aferu sa Vavrinkinom devojkom, takođe teniserkom Donom Vekić.

Na pres konfenciji Kirjos je govorio o navijačima, ali i ironično potkačio Švajcarca i Španca, koje je pobedio na ovom turniru.

– Veoma sam umoran. Do tri su me noćas testirali na doping! Ipak, videli ste, izdržljiv sam. Publika je opet navijala za grend slem šampiona, zviždala. To su Rafini navijači, to su Stenovi navijači. Sad mogu da odu u Indijan Vels da ih gledaju tamo. Verovatno će malo i mene da gledaju sutra, ne zanimaju me – rekao je Kirijos, koji će se polufinalu Akapulka součiti sa Džonom Iznerom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)