U trendu

KK Partizan zabranio gledaocu dolazak na domaće utakmice zbog nedoličnog ponašanja

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je jednom gledaocu zabranio ulazak u dvoranu na sve utakmice koje crno-beli igraju kao domaćini zbog nedoličnog ponašanja prema igraču beogradske ekipe.

Neprijatna situacija dogodila se u nedelju tokom utakmice Partizana i Igokee u Beogradskoj areni, duž bočne linije terena, navodi se na sajtu crno-belih.

„Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču Partizana identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba“, navodi se u saopštenju.

Partizan nije precizirao šta se dogodilo.

„U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje Partizan igra kao domaćin. Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti“, piše u saopštenju Partizana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar