U trendu

Kondicioni trener otkriva: Novak je u teškoj situaciji!

Posle povratka Marijana Vajde u stručni štab Novaka Đokovića, pred turnir u Barseloni timu se priključio i Fil Grič.

„Novak je verovatno najveći profesionalac na svetu, kada je reč o fokusu i motivisanosti na treningu. Sada je u teškoj situaciji. Ako mogu da mu pomognem, tu sam“, istakao je Austrijanac za tamošnje medije i dodao:

„Oduvek smo bili dobar tim. Verujem da mu pomaže i činjenica da smo Vajda i ja zajedno sa njim na terenu. Zna se ko šta tu radi.“

Na konstataciju da timu nedostaju još fizioterapeut Miljan Amanović i Boris Beker, Fil Grič je odgovorio

„Boris je uvek bio dobar analitičar, ali to nije pitanje za mene.“

Prošle godine Đoković je tim ‘raspustio’ upravo u sezoni na šljaci.

„Pre godinu dana kada smo prekinuli saradnju Novak nije zaista želeo da pobeđuje, da trenira dovoljno. Ali da biste se vratili na vrh, potrebno je da sve bude kako treba“, zaključio je austrijski stručnjak.

3 komentara
  1. Anonimni

    Neophodno je da uz Novaka bude ekipa koja mu može pomoći da se vrati a ne da „okači reket o klin“.Po mnogim Novakovim fanovima mišljenje je da treba da promjeni način ishrane jer je sportista koji naporno trenira a za šta je potrebna jača ishrana a ne pridržavati i usvajati savjete onih koji se nikada nisu bavili sportom.Po mišljenju mnogih treba povratiti snagu,veću mišićnu masu da se izdržali napori a za koje, u svakom slučaju, ne treba koristiti način ishrane koji koriste osobe koje nikada nisu ulagali toliko napora.

  2. Nataša Gajić

    – nije život jedan tenis (parafraza)

  3. NIKOLA

    Ceo „slucaj“ Novak Djokovic,postavljen je pogresno. Ne radi se uopste o tome ko treba da mu bude trener,maser itd.Radi se jednostavno o tome,da je Djokovic dostigao svoj maksimum u tenisu,i da sada vise nije motivisan da vodi zivot gladijatora.Igranje na temperaturama preko 5Oc i sve tegobe takvog zivota,vise nisu za njega. Sa druge strane,ima divnu zenu punu ljubavi.Ima dvoje dece,koje obozava.Pa tu skoro,Djokovic je izjavio u medijima,kako mu je sin (tri godine) rekao:“Pa Tata,nije zivot samo tenis“! Pa zar ovakva izjava jednog trogodisnjaka ne govori najbolje o tome,zasto Djokovic treba da „okaci reket o klin“ ! Zar treba neki komentar,recima njegovog sina.!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike