Košarkaši Srbije danas u Beogradu protiv Gruzije

BEOGRAD – Košarkaška reprezentacija Srbije, u kvalifikacijama za Šampionat Evrope 2021. godine, danas u 17.00 sati u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ sastaće se sa selekcijom Gruzije.

Srpski košarkaški reprezentativci Nikola Rebić i Ognjen Jaramaz poručili su da je energija iz prethodnog duela sa Finskom model za današnji meč protiv Gruzije.

„Protiv Finske smo bili na dobrom energetskom nivou i mislim da je to model koji treba da prenesemo na parket. Za ovo kratko vreme koliko smo zajedno, uspeli smo da koliko-toliko prihvatimo neke osnovne principe igre i da ih prikažemo na terenu. Gruzija, sa par iskusnih igrača, moćie da bude nezgodan rival i samo uz veliku energiju možemo da dođemo u poziciju da napravimo dobar rezultat“, istakao je Rebić za sajt KS S-a.

Jaramaz je napomenuo da Gruzija ima nekoliko iskusnih igrača, poput Mekfadena i Žermadinija, koji su u stanju da naprave problem svakome, ukoliko uÄ’u u svoj ritam.

„Naš želja je da im to onemogućimo i da pred našim navijačima u Beogradu prikažemo što bolju igru kako bi na najbolji mogući način završili ovaj mini-ciklus od dve kvalifikacione utakmice“, poručio je Jaramaz.

U prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine, košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u četvrtak Finsku u gostima sa 80:58.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.