U trendu

Kuzmić: Mega je ambiciozna i talentovana ekipa

BEOGRAD – Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić izjavio je da su crveno-beli odbranom titule u ABA ligi ostvarili najvažniji cilj u ovoj sezoni.

Crvena zvezda će u petak igrati prvi meč protiv Mege u polufinalu plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Ovaj meč je na programu od 20 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Odigrali smo 71 utakmicu u sezoni do sada, imali smo veliku potrošnju u finalu ABA lige, ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj. Ostaje još jedno takmičenje. Igramo protiv ekipe Mege, dobro se poznajemo, ambiciozna i talentovana ekipa i trudićemo se da odigramo ovaj meč nakon velikog umora iz finala u najboljem mogućem ritmu. Pozivam navijače da dođu u petak uveče u halu“, rekao je Kuzmić za zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda će u završnici KLS igrati bez Nejta Voltersa, koji je zbog neodložnih porodičnih obaveza otputovao uz dozvolu i dogovor sa klubom u SAD.

„Nakon ogromne potrošnje i velikih napora nastavljamo takmičenje. Očekuje nas mlada talentovana ekipa Mege i pokušaćemo u ovakvom stanju da odigramo najbolje što možemo“, rekao je trener „crveno-belih“ Dejan Radonjić.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Drugi meč je na programu u nedelju od 12 sati u dvorani „Mega faktori“, a eventualna majstorica će biti odigrana u utorak u hali „Aleksandar Nikolić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar