U trendu

Lalatović: Naporno radimo u sjajnoj atmosferi na Zlatiboru

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje još bolje partije svoje ekipe u nastavku sezone, a da će se to i desiti uverava ga i naporan rad igrača i sjajna atmosfera na Zlatiboru gde tim sa Banovog brda trenira ove sedmice.

„Radimo odlično u sjajnoj atmosferi. Prethodna dva dana smo imali po dva treninga, u ponedeljak kad smo došli jedan i jedan ćemo imati danas. Nemam povredjenih igrača, Kirovski se oporavio posle potresa mozga koji je nedavno doživeo na treningu. Igrači su raspoloženi, dobro rade, čujem galamu kad prolazim pored njihovih soba u hotelu i kad je tako doći će rezultat“, rekao je Lalatović za klupski sajt.

Fudbaleri i stručni štab Čukaričkog otputovali su u ponedeljak na kraće pripreme na Zlatibor, a vraćaju se sutra popodne. Ekipa Nenada Lalatovića u subotu će odigrati prijateljski meč protiv Vojvodine.

Lalatović je naveo da je klub izašao u susret fudbaleru Nemanji Obradoviću, koji je otišao iz Čukaričkog i potpisao ugovor sa PFK Stal Kaminske iz Kijeva.

„Nismo hteli da mu stojimo na putu i vlasnik kluba mu je izašao u susret kad nas je Nemanja obavestio o ponudi koju ima“, rekao je Lalatović.

Čukarički je posle sedam kola osmi na tabeli sa deset bodova, a u slećej utakmici, 9. septembra, gostuje Mačvi iz Šapca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.