U trendu

Lazetić: Partizan u „ludačkoj formi“, pokušaćemo da pobedimo

GORNJI MILANOVAC – Trener fudbalera Metalca Žarko Lazetić izjavio je da se njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Partizan u Beogradu.

Metalac u 29. kolu Superlige u subotu od 19.05 gostuje u Humskoj.

„Partizan je u „ludačkoj formi“, u kakvoj nije bio u istoriji. Njihova statistika je zastrašujuća, imaju najboljeg trenera u Srbiji, čiji se pečat jasno vidi u igri. Ako bismo na osnovu svega toga unapred rasuđivali, mi ne bi trebalo ni da izlazimo na meč. Ali svaka je utakmica 11 na 11, svaka može da ode u sva tri pravca“, rekao je Lazetić za klupski sajt.

U prvom meču sezone Metalac i Partizan odigrali su 1:1, dok je beogradski tim u Kupu slavio sa minimalnih 1:0 u Milanovcu.

„Komplimenti Partizanu, ali i mi smo u dobrom momentu, imamo svoje ambicije, kao i uvek. Igraćemo na sjajnom stadionu protiv vrhunske ekipe i trudićemo se da uživamo u svakom trenutku. Daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo. Ako ne, čestitaćemo protivniku i nastaviti rad kako bismo u narednim mečevima realizovali maksimalne rezultate u našu korist“, zaključio je Lazetić.

Fudbaler Metalca Jovan Kokir kaže da će meč sa crno-belima biti jedno od najvećih iskušenja za Metalac u nastavku sezone.

„Oni nisu bili takvi kad su dolazili u Milanovac prethodna dva puta i zato se nisu baš proslavili. Ali ovaj sad Partizan je nešto sasvim drugo, u strašnoj su formi, ali mi ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Tražićemo svoju šansu, izaći ćemo da igramo fudbal otvoreno s njima, bez povlačenja“, rekao je Kokir.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.