U trendu

Lejkersi i Milvoki izjednačili, Hjuston poveo 2:0

Košarkaši Los Andjeles lejkersa izjadnačili su na 1:1 protiv Portlanda u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći u Orlandu pobedili sa 111:88.

Lejkerse, koji su imali i 32 poena prednosti, do pobede je vodio Entoni Dejvis sa 31 poenom i 11 skokova. Kentavius Koldvel-Poup je ubacio 16, dok je Lebron Džejms utakmicu završio sa deset poena.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Demijan Lilard sa 18 poena koji je još u trećoj četvrtini napustio parket pošto je dislocirao kažiprst leve ruke.

Na 1:1 izjednačili su i košarkaši Milvokija, koji su bili bolji od Orlanda sa 111:96.

Najbolji tim Istoka do pobede je vodio Janis Adetokunbo sa 28 poena i 20 skokova, dok je Bruk Lopes ubacio 20 poena. U poraženom timu ponovo se istakao Nikola Vučević koji je ovaj meč završio sa 32 poena i deset skokova.

Košarkaši Hjustona poveli su sa 2:0 protiv Oklahome u prvoj rundi plej-ofa Zapada, pošto su u meču broj dva pobedili sa 111:98.

Džejms Harden je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom, a najbolje ga je pratio Danuel Haus sa 19 ubačenih poena. U ekipi Oklahome, Šej Gildžes-Aleksander je postigao 31, a Danilo Galinari 17 poena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.