U trendu

Levandovski na pregledima u Bajernu uoči početka priprema

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski pojavio se danas na tesitranjima uoči početka priprema za novu sezonu, iako je neizvesno da li će ostati u nemačkom klubu.

Jedan od najboljih svetskih napadača stigao je na lekarske preglede, a pre njega pojavili su se nemački reprezentativci Manuel Nojer, Tomas Miler i Leroj Sane.

Levandovski je na kraju prošle sezone izrazio želju da napusti klub, a za njega je zainteresovana Barselona. Nemački mediji preneli su da se očekuje da će Barselona u toku dana poslati novu poboljšanu ponudu.

Španski klub je krajem juna poslao ponudu od 40 miliona evra i pet miliona evra bonusa za 34-godišnjeg poljskog reprezentativca.

Levandovski je 2014. godine iz Borusije iz Dortmnda prešao u Bajern sa kojim je osvojio osam titula u Bundesligi, Ligu šampiona, tri Kupa Nemačke, pet trofeja Superkupa, Superkup Evrope i svetsko klupsko prvenstvo.

Odigrao je 375 utakmica i postigao 344 gola za Bajern. Takodje, osvojio je brojne individualne nagrade, medju kojima dve za najboljeg igrača Fife, Zlatnu loptu za najboljeg napadača i Zlatnu kopačku Evrope.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.