U trendu

Ljajić: Ako budemo igrali kao protiv Poljske, idemo na SP

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić izjavio je danas da ukoliko ekipa nastavi da igra kao protiv Poljske sigurno neće biti problema na putu do Mundijala u Rusiji.

„Sve zavisi samo od nas, treba da se koncentrišemo na našu igru i na terenu budemo kao ovde u Poznanju. A onda sam uveren da neće biti problema kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo“, izjavio je Ljajić, a prenosi sajt FSS.

Prema njegovim rečima atmosfera u ekipi je je odlična, uprkos „slučajevima Tadić i Gudelj“ i pričama o smeni selektora Radovana Ćurčića.

„Svako ima pravo da kaže šta misli i kako se oseća. Tako da ja ne bih ulazio u detalje, mi dobro radimo, iz utakmice u utakmicu stvari su bolje, atmosfera među nama je odlična. Jeste, desila se ta Češka, ali može da se desi svakome“, ističe fudbaler Intera, prema opštem utisku ubedljivo najbolji pojedinac u porazu od Poljaka 1:0.

On je prokomentarisao i na neke izjave da su Poljaci igrali sa pola snage.

„Iskreno me ne dotiče, za mene su to nebitne stvari, a s druge strane i nebitni likovi koji to pričaju, verovatno iz nekog ličnog interesa. Mi smo igrali protiv jedne sjajne reprezentacije koja se plasirala na EP, u kvalifikacijama su pobedili Nemačku. Oni su ušli u meč da pobede kao i mi, nadigrali smo ih, ali smo izgubili i to je fudbal, idemo dalje“, zaključio je Ljajić.

Srpski fudbaleri sutra putuju u Talin, gde će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Estonije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.