U trendu

Ljudi tvrde da je ova olimpijska šampionka najlepša sportistkinja svih vremena

Mlada ritmička gimnastičarka osvojila je zlato na Olimpijskim igrama 2012. godine, kada je imala samo 17 godina i penzionisala se. Od tada se nije mnogo pričalo o njoj.

Karolina Andrejevna Sevastijanova (25) je ruska ritmička gimnastičarka koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Takođe, osvojila je prvo mesto i na Olimpijskim igrama mladih 2010. godine. Nakon toga, napustila je sport, penzionisala se i nije se pojavljivala u javnosti.

Karolina Sevastijanova je dominirala evropskim i svetskim sportskim takmičenjima osvajajući pobede kako u pojedinačnim, tako i u grupnim disciplinama. Povukla se kada je imala 17 godina i upisala studije na Univerzitetu u Mičigenu.

Godine 2015. pojavila se na naslovnoj strani časopisa Maksim, kada je njena popularnost ponovo počela da raste. Na društvenoj mreži Instagram, Karolinu prati više od 600.000 ljudi, a ona redovno objavljuje fotografije iz svog privatnog života.

Neretko pratioce počasti provokativnim fotografijama u bikiniju, a njeni obožavatelji često joj pišu u komentarima koliko je lepa. Za mnoge, a kako i svetski mediji često naglašavaju, ona je i najlepša sportistkinja svih vremena.

Da podsetimo, godine 2012. sprovedena je anketa i više od 17.000 odgovora pokazalo da je ona najlepša takmičarka na Olimpijskim igrama te godine.

Njenu karijeru prati i kontroverza. Naime, ruska teniserka Marija Kirilenko raskinula je veridbu sa ruskom zvezdom hokeja na ledu Aleksandrom Ovečkinom, jer on nije odoleo čarima lepe Karoline.

Bivša ritmička gimnastičarka trenutno živi u Monaku, a sudeći prema fotografijama sa Instagrama, uživa u svakom danu.

Nedavno je bila na odmoru u malom italijanskom gradiću Portofinu, odakle je i objavljivala brojne atraktivne fotografije u kupaćem kostimu.

Čini se da je gimnastičarka u srećnoj vezi, s obzirom na to da je pre nešto više od mesec dana objavila fotografiju sa partnerom i na taj način mu čestitala rođendan. U komentarima su dobili komplimente da su sjajan par.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.