U trendu

Maja Ognjenović: Svi smo čekali da počne utakmica

Kapitenka odbojkaške reprezentacije Srbije proslavila je danas 32. rodjendan pobedom nad Italijom od 3:0 na početku Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a novinarima je otkrila da su ona i njene saigračice jedva čekale da meč počne.

„Ja sam priželjkivala ovakav poklon za rodjendan. Svi smo znali da je ova utakmica jako važna. Bila je malo i poluagonija. Tu smo već četiri dana, igramo uveče i očekivanje je bilo zaista preveliko. Moram da priznam da sam pomalo izenandjena. Očekivala sam dobru igru, ali pošto je prva utakmica i u ovom terminu, moram da budem zadovoljna. Bilo je grešaka, ali rezultat pokazuje da smo igrali bolje od njih. Nisu one ekipa za potcenjivanje.“, rekla je Ognjenovićeva.

Srbiju čeka utakmica protiv Portorika, ali kapitenka zna šta je cilj Srbije.

„Probili smo led, sad protiv Portorika da se malo učvrstimo i posle počinju važne utakmice. Ne potcenjujem Italiju i Portoriko, ali zna se ko su naši glavni protivnici. To su Amerika i Kina i čak Holandija koja je danas dobila Kinu. Sa nestrpljenjem očekujem sledeće utakmice“, rekla je Maja Ognjenović.

Milena Rašić je dobro igrala i utakmicu je završila sa tri asa.

„Ne znam da li mi je danas bio dan za servis, ali generalno bih rekla da imam jako lep osećaj što se tiče servisa u ovoj sali, iako smo imali samo jedan trening. Svakako u prvom setu je postojala pozitivna trema zato što je prva, ali drago mi je da smo završile sa 3:0 i zaista odigrale odlično i sad možemo mirno na spavanje“, rekla je Rašićeva.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.