U trendu

Maldini u sukobu sa vlasnicima Milana

MILANO – Tehnički direktor Milana Paolo Maldini izjavio je da se ne slaže s strategijom kluba koju vode vlasnici italijanskog šampiona, prenosi „Gazeta delo Sport“.

Milan je ove sezone osvojio titulu u Seriji A i to prvi put posle 2011. godine, italijanski mediji navode da je Maldini jedan od najzaslužnijih za osvajanje „Skudeta“, međutim legendarni kapiten „rosonera“ tvrdi da se kompanija „Eliot menadžment korporacion“ loše odnose prema njemu i njegovim pomoćnicima.

On je podsetio da su vlasnici kluba 2020. godine hteli da trener Milana bude Ralf Rangnik, ali je Maldini bio protiv.

„Moj ugovor uskoro ističe, a još nisam potpisao novi. Kad uzmemo u obzir šta smo sve uradili i što se dogodilo s Rangnikom, smatram uvredljivim i nekorektnim da vlasnici još nisu razgovarali sa nama. Oni mogu da kažu da nismo uradili dovoljno dobar posao, a ja mogu da kažem da mi se ne sviđa strategija. Navijačima Milana želim da garantujem pobede, ali ja nisam prava osoba za projekat koji ne donosi pobede. To ne bih mogao da radim“, rekao je Maldini.

Italijanski mediji navode da sadašnji vlasnici kluba žele da prodaju Milan, a najveće interesovanje je za sada pokazala kompanija „Redbird kapital“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar