U trendu

Mančester siti bez pobede protiv Barnlija

Fudbaleri Barnlija i Mančester sitija igrali su danas nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 26. kola engleske Premijer lige.

U uzbudljivoj utakmici gosti iz Mančestera prvi su poveli u 22. minutu sjajnim golom Danila koji snažnim i preciznim udarcem sa oko 20 metara savladao Nika Poupa.

Barnli je imao mogućnost da uzvrati 10 minuta kasnije kada je Ben Mi volej udarcem sa oko 15 metara snažno šutirao ali je golman Sitija, Ederson, odlično intervenisao i zaustavio njegov udarac.

Drugo poluvreme na stadionu Terf Mur donelo je otvorenu igru na obe strane, oba tima imala su nekoliko dobrih prilika za gol.

Najbolje su propustili Aron Lenon u 70. minutu za Barnli kada je šutirao sa oko 10 metara, ali je Ederson supeo da skrene njegov udarac do stative i potom u korner, da bi samo minut kasnije Rahim Sterling sa metar i po šutirao pored praznog gola.

Barnli je ipak na kraju uspeo da dodje do izjednačenja pogotkom Johana Gudmunsona u 82. posle centaršuta Metjua Lotona s desnog boka.

Siti je prvi na tabeli sa 69 bodova, 16 više od gradskog rivala i drugoplasirnaog Mančester junajteda koji se od 16.00 sastaje sa Hadersfildom, dok je Barnli sedmi sa 36.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar