U trendu

Mančester siti, Real i Mančester junajted zainteresovani za Džuda Belingema

MINHEN – Fudbalski klubovi Mančester siti, Real i Mančester junajted su zainteresovana za igrača Borusije iz Dortmunda i engleskog reprezentativca, objavio je nemački „Sport1“.

Belingem (19) ima ugovor sa Borusijom do 30. juna 2025. godine, a postoji mogućnost da već na kraju sezone napusti klub iz Dortmunda.

„Real i Mančester siti su glavni kandidati da angažuju Belingema. Mančester junajted ima šansu da dovede mladog engleskog fudbalera. Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag više puta je jasno rekao da želi ovog fudbalera. Belingem je pre tri godine posetio Mančester gde je razgovarao sa Aleksom Fergusonom. Međutim, postoji i mogućnost da Belingem ostane u Borusiji. Klub iz Dortmunda se još nada takvom raspletu“, tvrdi nemački novinar Patrik Berger i dodaje da je Liverpul odustao od angažovanja fudbalera Borusije.

Belingem je 2020. stigao u Borusiju iz Birmingema za 25 miliona evra. Nemački mediji tvrde da bi Borusija mogla da traži obeštećenje od čak 150 miliona evra za engleskog reprezentativca, koji je ove sezone za klub iz Dortmunda odigrao 37 mečeva i postigao je 10 golova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.