U trendu

Matić: Podržavam Vidića, smatram da je Džajić nateran da prihvati kandidaturu

RIM – Fudbaler Rome i nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić izjavio je danas da smatra da je počasnik predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić morao da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Matić se oglasio javnosti na svom Instagram nalogu.

„Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću i da ne može niko da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja“, napisao je Matić.

On se potom obratio čelnicima Crvene zvezde.

„Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FŠ. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidujete ga za predsednika Saveza, vi ste tada podržavali Slavišu Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu“, dodao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Matić ističe da Ubljani strahuju za zdravlje Dragana Džajića.

„Nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao. Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu“, ističe fudbaler Rome.

Matić je ponovio da pruža podršku Nemanji Vidiću da bude predsednik FŠ.

„Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad“, zaključio je Matić.

Vanredna Izborna skupština FŠ na kojoj će biti izabran novi predsednik Saveza biće održana 14. marta. FS Kosova i Metohije, FS Regiona Zapadne Srbije, FS Regiona istočne Srbija i FS Vojvodine kandidovali su Džajića za predsednika FŠ. Vidić je najavio da ostaje u trci za prvog čoveka FŠ.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.