U trendu

Mediji o Đokoviću: „Prvi na broju 1“, „Kralj sveta“. . .

BEOGRAD – Vest da je najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo rekordnu 311. nedelju na čelu ATP liste i da je pretekao Švajcarca Rodžera Federera, uglavnom je udrana je u medijima u Evropi.

Španska Marka tim povodom donosi tekst pod naslovom „Đoković, rekordni broj 1“, a u istom stilu piše i As u tekstu „311 nedelja na vrhu“.

„Ovaj ponedeljak 8. mart 2021. godine, biće upisan u knjigu teniskih rekorda. Srbin Novak Đoković započeo je 311. nedelju na prvom mestu ATP liste i oborio rekord Rodžera Federera“, piše Mundo deporitvo, u tekstu „Đoković oborio Federerov rekord“.

„Kao što se i očekivalo, prvi sjajni rekord Rodžera Federera koji je mora biti oboren jeste onaj koji se odnosi na njegovu postojanost na vrhu svetske rang liste. Od jutros je Novak Đoković sa 311 sedmica kralj sveta, sa jednom nedeljom više od Federera, koji je ostao na 310“, deo je teksta italijanske Gazete delo sport pod naslovom „Đoković prestigao Federera: 311 nedelja na broju 1“.

Francuski Ekip u tekstu „Đoković- prvi na broju 1“ piše: „Novak Đoković počeo je danas svoju 311. nedelju na čelu ATP liste i time je oborio rekord Rodžera Federera (310).“

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.