U trendu

Međunarodni studentski turnir UNIADA treći put u Beogradu

BEOGRAD – Međunarodni sportski studentski turnir UNIADA biće održan treći put za redom u Beogradu od 27. do 30. oktobra.

Tokom dva takmičarska dana, 28. i 29. oktobra, studentske ekipe takmičiće se u odbojci, košarci, futsalu i eSportu (Dota2 i LoL).

Kao i ranije, kako su saopštil organizatori, i ove godine na takmičenju će, pored ekipa iz Srbije, ucestvovati i timovi iz regiona, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, a najavljeno je učešće više od 600 studenata.

Turnir će bti održan na nekoliko lokacija u Beogradu. Odbojka i košarka igraće se u Sportskom centru Vizura, futsal u halama Sindelić i SC Corn Product, a eSport u Game Pubu.

Svečana ceremonija dodele pehara, medalja, zahvalnica i specijalnih priznanja biće održana u utorak, 29. oktobra, u 18.00 u SC Vizura na Novom Beogradu.

Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu, doprineo je u značajnoj meri realizaciji takmičenja UNIADA 2019 obezbedivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Manifestacija se organizuje u cilju razvoja sportskog duha među mladima, druženja i podsticanja saradnje u regionu.

UNIJADA će biti prilika da gosti iz regiona bolje upoznaju Beograd i njegove mnogobrojne kulturno-istorijske i zabavne sadržaje.

Ovo takmicenje ima i humanitarni karakter, jer će se skupljati sredstva za Fondaciju zajedno za život.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.