Mekgregora izneli ga na nosilima (video)

Konor Mekgregor izgubio je od Dustina Poirijea na UFC-u 264 jer zbog povrede nije mogao da nastavi borbu posle prve runde.

Irski borac uganuo je gleลพanj i samo seo nekoliko sekundi pre kraja runde. Kad je bilo jasno da ne moลพe da nastavi borbu, Konor je s poda urlao „lekarski prekid“ kako bi se obezbedio da mu se poraz ne beleลพi kao predaja.

Mekgregor nije sportski podneo poraz u borbi pre koje je najavljivao da ฤ‡e „ubiti protivnika“ i da ฤ‡e on „dvoranu napustiti u kovฤegu“. Umesto toga, Konor je napustio na nosilima.

Pre toga, iz istog sedeฤ‡eg poloลพaja u kojem je doฤekao kraj borbe, Mekgregor je gledao Porijeov pobedniฤki govor, u kojem je Amerikanac sugerisao da je do povrede doลกlo dosta ranije, kad je blokirao jedan Konorov pokuลกaj low-kicka.

„Karma nije kuฤ‡*a, nego ogledalo. Ovaj tip je govorio pogreลกna sr***a, a ja sam naporno radio. Ponekad se ovakve stvari dogaฤ‘aju, pobedio sam“, rekao je Porije, dok je Mekgregor s poda vikao: „Izudarao sam ga do krvi!“

Nije mogao da se pomiri s porazom pa je nastavio s pretnjama.

„Ovo nije gotovo! Reลกiฤ‡emo ovo van oktogona, nije me briga“, drao se Irac, a onda preลกao na joลก liฤnije provokacije.

„Tvoja ลพena mi je u privatnim porukama! Hej, mala, javi se, popriฤaฤ‡emo. Dobro izgledaลก, kuฤ***e mala“, vikao je nemoฤ‡ni Mekgregor.

Porijeova supruga Dลพuli nije bila impresionirana, pa je Ircu samo pokazala srednji prst.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.