U trendu

Mekgregora izneli ga na nosilima (video)

Konor Mekgregor izgubio je od Dustina Poirijea na UFC-u 264 jer zbog povrede nije mogao da nastavi borbu posle prve runde.

Irski borac uganuo je gležanj i samo seo nekoliko sekundi pre kraja runde. Kad je bilo jasno da ne može da nastavi borbu, Konor je s poda urlao „lekarski prekid“ kako bi se obezbedio da mu se poraz ne beleži kao predaja.

Mekgregor nije sportski podneo poraz u borbi pre koje je najavljivao da će „ubiti protivnika“ i da će on „dvoranu napustiti u kovčegu“. Umesto toga, Konor je napustio na nosilima.

Pre toga, iz istog sedećeg položaja u kojem je dočekao kraj borbe, Mekgregor je gledao Porijeov pobednički govor, u kojem je Amerikanac sugerisao da je do povrede došlo dosta ranije, kad je blokirao jedan Konorov pokušaj low-kicka.

„Karma nije kuć*a, nego ogledalo. Ovaj tip je govorio pogrešna sr***a, a ja sam naporno radio. Ponekad se ovakve stvari događaju, pobedio sam“, rekao je Porije, dok je Mekgregor s poda vikao: „Izudarao sam ga do krvi!“

Nije mogao da se pomiri s porazom pa je nastavio s pretnjama.

„Ovo nije gotovo! Rešićemo ovo van oktogona, nije me briga“, drao se Irac, a onda prešao na još ličnije provokacije.

„Tvoja žena mi je u privatnim porukama! Hej, mala, javi se, popričaćemo. Dobro izgledaš, kuč***e mala“, vikao je nemoćni Mekgregor.

Porijeova supruga Džuli nije bila impresionirana, pa je Ircu samo pokazala srednji prst.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.