U trendu

Mesi o ponudi Sitija: Siguran sam da će Gvardiola biti uspešan

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi odbacio je spekulacije da bi mogao da napusti Barselonu i pređe u Mančester Siti, istakavši da je veoma srećan u Kataloniji.

Britanski mediji objavili su da je menadžer Sitija Pep Gvardiola pokušao da iskoristi prijateljske odnose sa Argentincem i privoli ga na Etihad, za rekordnih 114 miliona evra.

„Uvek sam govorio da mi je Barselona sve dala i biću deo kluba sve dok sam poželjan. Premijer liga je jako takmičenje i nepredvidivo, što se najbolje videlo prošle godine kada je Lester bio šampion. Siguran sam da će Gvardiola biti uspešan“, rekao je Mesi za magazin „Coać“.

Mesi već duže vreme pregovara sa klubom oko produžetka saradnje koja ističe 2018. godine, ali nije bilo pomaka, za razliku od njegovih saigrača Luisa Suareza i Nejmara koji su stavili potpis na nove ugovore.

On je celu karijeru proveo u Barseloni, osvojio je sve što je mogao, uključujući osam titula španske Primere i četiri Lige šampiona, dok je na individualnom planu dobio rekordnih pet Zlatnih lopti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar