U trendu

Mijailović: Nadamo se velikoj pobedi protiv Tventea

BEOGRAD – Vezni fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović izjavio je danas da se nada da će on i njegovi saigrači upisati trijumf protiv favorizovanog Tventa u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

„Brađani“ će Holanđane dočekati sutra (20.00) na stadionu Partizana u Humskoj, a Mijailović priželjkuje podršku s tribina.

„Mnogo bi nam značila podrška, mnogo je lepše igrati u ambijentu kakav je bio protiv Luksemburžana pre nedelju dana. Klub je omogućio da većina ulaznica bude besplatna, verujem da publika ima šta da vidi. Holandski fudbal je ponovo na vrhunskom nivou, a mi obećavamo da ćemo pružiti maksimum i pokušati da zajedmo sa ljudima na stadionu slavimo veliku pobedu“, izjavio je Mijailović za klupski sajt Čukaričkog.

Tvente je bivši prvak Holandije, tim sa većim iskustvom u evrokupovima, ali će mu duel protiv srpskog predstavnika biti prvi takmičarski u ovoj sezoni.

„To može da bude naša prednost, s obzirom da smo već odigrali šest utakmica, da smo u takmičarskom ritmu. I, što je najbitnije, iz meča u meč smo podizali formu, a svi smo svesni da možemo još mnogo bolje. Iskreno se nadam da ćemo najbolji susret u dosadašnjem toku sezone odigrati upravo protiv Tventea, samo u tom slučaju možemo do aktivnog rezulatata pred revanš. A pod tim podrazumevam bilo kakvu pobedu, čak i nerešen ishod“, istakao je Mijailović.

Čukarički je u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisao Rasing union iz Luksemburga ukupnim rezultatom 8:1 u dvomeču.

Ukoliko izbaci Tvente posle revanša u Enshedeu 11. avgusta, beogradski klub za plasman u Ligu konferencija boriće se protiv italijanske Fjorentine.

Tim iz Firence biće domaćin u prvom meču plej-ofa 18. avgusta, dok je revanš 25. avgusta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar