U trendu

Milivojević: Jedva čekam da ponovo zaigram na Marakani

Fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević rekao je da se raduje prijateljskom meču sa Crvenom zvezdom, koji će dva kluba odigrati 10. maja u Beogradu.

„Sa veliki nestrpljenjem očekujem duel dva bratska kluba i naravno da ponovo u crveno-belom dresu zaigram na Marakani. Veoma mi je drago što je ovaj meč organizovan i verujem da će Zvezdina, a i celokupna srpska fudbalska publika imati priliku da uživa u kvalitetnom meču. Prema informacijama koje imam, a one su još nezvanične, Olimpijakos će doći u vrlo jakom sastavu i zbog toga ocekujem da će utakmica biti za uživanje“, rekao je Milivojević za sajt Crvene zvezde i dodao:

„Nadam se da će i stadion biti pun, da će publika doći da pozdravi, kako nove šampione Srbije tako i Olimpijakos koji sigurno uživa velike simpatije Zvezdinih navijača“.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde istakao je da ga saigrači iz kluba često pitaju za atmosferu na utakmicama beogradskog kluba.

„Saigrači me često pitaju kako će biti u Beogradu. Rekao sam im da ih očekuje spektakl. I sami znaju koliko je puta i na našim tribinama bilo koreografija vezanih za Crvenu zvezdu, tako da će i ovoga puta biti nešto neponovljivo. Rekao sam im i da ih očekuje topla dobrodošlica i da će imati prilike da vide kako je to kad igra Zvezda“.

Reprezentativac Srbije istakao je da je Crvena zvezda potpuno zasluženo osvojila titulu prvaka Srbije.

„Ovo je potpuno zaslužena titula Crvene zvezde, nakon svega viđenog ove sezone. Želim im mnogo uspeha narednog leta, a sledeće nedelje, želim da svi zajedno uživamo i pružimo dobru i kvalitetnu fudbalsku predstavu“, zaključio je Milivojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar