U trendu

Milojević: Gabala je favorit, biće teško

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je Gabala ozbiljan i dobar protivnik i da njegovom timu neće biti lako u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

„Očekuje nas jako ozbiljan i dobar protivnik, ekipa sastavljena od pojedinaca koji imaju mnogo jakih međunarodnih i reprezentativnih utakmica u svojim nogama. Ali, bez obzira kakav je protivnik i što imamo veliko poštovanje prema njemum verujemo u sebe i ono što radimo. Pripremićemo se na najbolji način za ovu utakmicu. Igra se 180 minuta, probali smo da dobijemo što više informaclija o rivalu „, rekao je Milojević novinarima.

Tim iz Azerbejdžana eliminisao je u prošlom kolu slavni Dinamo iz Tbilisija.

„Protiv Dinama su pokazali da su prava čvrsta ekipa. Po mojim pretpostavkama utakmica će biti interesantna. Ulažu mnogo, imaju veliki budžet, što svakako ne umanjuje ono što mi radimo. U svojim redovima imaju mnogo igrača iz Černomoreca koji je izbacio Crvenu zvezdu, zajedno sa trenerom Romanom Grigorčukom, koji ih je doveo u Gabalu. Veliki izazov je pred nama. Imamo i snage i vremena da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Verujemo u sebe, ali njima predajemo ulogu favorita, a mi ćemo se pripremiti najbolji način“, rekao je Milojević.

Trener je kazao da nema problema sa povredama i da može da računa na sve igrače. Milojević je rekao da je čuo da Gabala igra istu igru i u gostima i kod kuće, ali da će se koncentrisati na svoj tim.

On nije hteo ni da odgovori na pitanje kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

„U pitanju su dve utakmice, a ja nikada nisam gledao na takav način. Otkad sam ja u Čukaričkom mi se trudimo da igramo napadački. Ako pokušate da igrate na neki određeni rezultat, to je rizik. Svako igra da pobedi, a šta će biti i kako će biti videćemo. Mislim da jedna utakmica neće odlučiti utakmicu“, rekao je Milojević.

Utakmica počinje u 20.30 i igra se na stadionu na Banovom Brdu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.