Milojević: Nije prijatno, ovo moramo što pre da zaboravimo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večeras probao da iznenadi Partizan sa novom formacijom i istakao da nije lepo i prijatno zbog poraza od „večitog“ rivala.

„Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo želeli, ali onda ne centriramo kako treba… Ja sam najodgovorniji“, rekao je Milojević novinarima posle utakmice. 

Crvena zvezda je poražena u gostima od Partizana sa 0:2, u devetom kolu Super lige Srbije. 

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj. Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a tu je morao da prodje i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane posle utakmice. 

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice. 

„Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama“, naveo je trener crveno-belih. 

Milojević je čestitao Partizanu na pobedi. Nije bio saglasan da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna. 

Zvezda nije imala šut u okvir gola. 

„Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo… Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo… Probaćemo da nadjemo rešenje“, rekao je Milojević. 

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa. 

„Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo… Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim“, kazao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.