U trendu

Miloš Jojić: Prošli smo grupu, cilj je ostvaren

BEOGRAD – Jako sam zadovoljan kako smo izgledali na terenu. Nije mogao da se igra fudbal, uglavnom su se udarale duge lopte, bila je velika borba na sredini terena za tu „drugu“ loptu. Na kraju smo se izborili i moramo biti zadovoljni, jer je naš cilj ostvaren, rekao je fudbaler Partizana Miloš Jojić posle utakmice Lige Konferencija protiv kiparskog Anortozisa.

Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija i sedmi put u istoriji igraće na proleće u Evropi.

„Ne može svaka utakmica da bude lepršava, ne može stalno da se pobeđuje protivnik sa 3:0. Svi igraju fudbal, svi hoće da pobede. Čestitao bih saigračima na borbi i na prolazu dalje“, rekao je Jojić.

U protokolu su se našla četiri mlada igrača, među njima i strelac pogotka, Marko Milovanovic.

„To je Partizanova snaga, da izbacuje mlade igraće, oni svi dobijaju zavidnu minutažu. Sticajem okolnosti, Rikardo nije mogao da počne utakmicu i Marko Milovanović je dobio šansu. U poslednje dve utakmice, protiv Dubočice u Kupu i Metalca je igrao odlično, mislim da nije bilo dileme da će on početi umesto Rikarda. Odigrao je sasvim dobru utakmicu i dobio je tu nagradu da postigne gol. Jako mi je drago zbog njega zato što je vredan, radan i na pravom je putu, kazao je Jojić.

„Lazar Pavlović je odigrao odlično prvo poluvreme i poslednjih par utakmica. Isto tako i Nemanja Jović. Svi su oni mladi i dobijaju zavidnu minutažu, treba da koriste svaki minut koji provedu na terenu. Bilo mi je drago što smo u prvih jedanaest imali tri bonusa“, kazao je on.

Naredni protivnik Partizana u Ligi konferencija biće jedna od ekipa koja dolazi iz Lige Evrope.

„Treba da se fokusiramo na dve utakmice koje su ostale do kraja polusezone. Liga Evrope je ove godine dosta jača nego prethodnih godina, protivnik sigurno neće biti lak, biće atraktivan“, zaključio je Jojić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar