U trendu

Milošević: Ne bih imao srca da zaustavim Tošića

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da bi voleo da Zoran Tošić i dalje ostane u klubu, ali ako želi da se još jednom oproba u inostranstvu neće imati srca da ga u tome spreči.

„I ljudski, a i trenerski, kao neko koga je Tošić mnogo zadužio otkako sam šef stručnog štaba Partizana, neću ga zaustavljati ako je njegova ideja da ode, jer, to zaslužuje. Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, videćemo šta će se desiti. Mnogo nam je Bambi doneo, potreban nam je, ali ne bih imao srca da ga sprečim, ako odlučio da se još jednom oproba u inostranstvu. Moram i u tome da ga podržim“, rekao je MIlošević na konferenciji za medije.

Milošević je prokomentarisao i kako bi na ekipu uticao odlazak jednog od glavnih fudbalera.

„Vreme je pokazalo da se bez svakog može. Trudimo se da zadržimo najbolje što imamo, uspeli smo praktično da sačuvamo čitav tim, ali moglo je da se desi da neko plati 15 miliona za Sadika, pa da moramo da se snalazimo. Igrali smo jesenas takav fudbal da dobijamo dosta ponuda za igrače, bilo da im je 17 ili da su stariji od 30 godina. Ovo je još jedan dokaz“, poručio je Milošević.

Partizan sutra u 22. kolu Superlige gostuje ekipi TSC iz Bačke Topole.

„Bilo je teško protiv njih u Beogradu (1:1), odmah su pokazali da imaju takmičarski mentalitet i kontinuitet. Postali su ekipa za Evropu, a s obzirom da su pre nekoliko godina bili u trećoj jasno je da to nije slučajnost već proizvod kontinuiranog rada i razvoja“, poručio je MIlošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar