U trendu

Milošević: Prioritet je da vratimo titulu u Humsku

BEOGRAD -Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je osvajanje titule u Superligi prioritetni cilj u narednoj sezoni.

Crno-beli su danas počeli pripreme za novu sezonu, a na Miloševićevom spisku našlo se 28 igrača.

Plan je bio da fdubaleri Partizana prvi deo priprema odrade na Zlatiboru, ali zbog novonastale situacije sa korona virsom, crno-beli će ostati da rade na Teleopiku.

„Ovde komotnije, jer u pripremnom periodu uvek imate mnogo više igrača. Priključili smo ovde šest momaka iz omladinske škole. Operativno lakše da radimo ovde na dva terena, jer takve uslove nemamo nigde. Gde god da odemo imamo jedan teren i jedan termin. Ovde možemo da se organizujemo kako hocemo, tako da nam je s strane čak lakše. Igrači vole da ih negde odvedete na pripremama, to je psihološki problem. Planiramo da odemo na Zlatibor za nekih sedam-osam dana, ako situacija to dozvoli na nivou države. Videćemo, pratimo sitauciju. Biće vremena i da odemo. Za sada nam ovo ne predstavlja nam problem“, rekao je Milošević za TV Partizan.

Crno-beli u sezoni iza nas nisu osvojili nijedan trofej, a šef stručnog štaba istakao je da je titula u Superligi prioritet u predstojećoj sezoni.

„Prioritet je da vratimo titulu u Humsku. To je verovatno najveća rana prethodnih godina. Moramo da imamo taj mentalitet od prvog dana. Biće strahovito teško, ali više ne možemo da tražimo opravdanja, ja prvi, a igracima ću da objasnim. Moramo da imamo mentalitet od prve do poslednje utakmice“, zaključio je Milošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar